Audiències de “The Woman Who Fell to Earth”

“The Woman Who Fell to Earth”, el primer episodi de Jodie Whittaker com a Doctor, va tenir una audiència de 8,2 milions d’espectadors i de 10,4 milions d’espectadors consolidats.

El primer episodi de l’era Chibnall  ha obtingut una bona audiència superant amb escreix els teleespectadors de l’era Moffat. “The Woman Who Fell to Earth” va tenir una audiència de 8,2 milions de teleespectadors i la suma de 10,4 milions d’espectadors consolidats (quan se suma els espectadors i les descàrregues de BBC Player). Ha sigut un nivell d’audiència que no s’havia superat en deu anys amb l’episodi que va atraure 8 milions d’espectadors, “Journey’s End”, el 2008.

Comparant els altres debuts dels Doctors de la sèrie moderna que va començar el 2005, respecte a l’era Davies, és molt difícil superar els 9,9 milions que va atraure el primer episodi de la sèrie Moderna el 2005, amb “Rose” i la tornada del Doctor encarnat per Christopher Eccleston. El primer episodi de David Tennant, va ser l’especial nadalenc “The Christmas Invasion” i  va obtenir 9,4 milions d’espectadors.

Respecte a l’era Moffat, Matt Smith al seu debut a “The Eleventh Hour”, aconseguí 8 milions d’audiència consolidada, i el primer episodi de Peter Capaldi com a Dotzè Doctor a “Deep Breath” només va tenir una audiència de 6,8 milions d’espectadors; també és cert que es podia veure a les sales de cinema i segurament li va restar teleespectadors.

Definitivament Doctor Who necessitava un canvi, més que de Doctor, de Showrunner.  Steven Moffat, a la meva opinió, ja havia donat prou a la sèrie i al cànon, i algunes de les seves idees ja no rutllaven tot i tenir a Peter Capaldi com a actor principal. Desitjo que Chris Chibnall tingui bones idees i que aquests 10 episodis que conformaran la Sèrie 11 ens semblin a l’alçada de les millors temporades de la sèrie.

L’elecció de Jodie Whittaker com l’actriu que serà la primera encarnació femenina del Doctor ha fet una bona impressió i esperem que sigui així durant una bona colla d’episodis.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *