Doctor Who: Comic Con San Diego 2017

Aquests dies s’ha celebrat el gran esdeveniment de la “Còmic Con de San Diego” on diverses sèries han participat i, amb entrevistes i tràilers, han presentat les novetats de les pròximes temporades. Entre elles, hem pogut presenciar la participació de l’equip de Doctor Who.

En el seu panell de la Comic Con, han assistit Peter Capaldi, Pearl Mackie, Matt Lucas i Michelle Gomez, actors que han estat presents durant la Sèrie 10. A part, també han estat presents l’actual showrunner, el qual aquest any abandonarà la sèrie: Steven Moffat; i un dels guionistes recurrents i també conegut pel seu paper de Mycroft a la sèrie Britànica: Sherlock, Mark Gattis.

El panell, que ha durat més o menys una hora, s’ha dividit en 3 blocs:

  • La primera part ha consistit a donar informació del proper especial de Nadal que serà emès el dia 25 de desembre de 2017, el qual finalitzarà l’etapa d’Steven Moffat com a showrunner i també l’etapa de Peter Capaldi com a Dotzè Doctor. Només començar s’ha mostrat un petit tràiler d’un minut i s’ha remarcat que l’episodi es va acabar de rodar 3 dies abans de la Comic Con, propiciant el comentari que el capítol com a tal, encara no s’ha editat. Un cop emès el tràiler, s’han donat diverses dades interessants del capítol:
    • S’ha confirmat que es dirà: “TWICE UPON A TIME” (“Hi havia dues vegades”); l’actriu Pearl Mackie farà una participació com a Bill Potts per a finalitzar el seu paper i, presumiblement, per acomiadar el Doctor de Peter Capaldi. També sembla que en Nardole farà una aparició durant l’especial. L’especial consistirà en un Primer Doctor, interpretat per l’actor David Bradley que, com el mateix Dotzè Doctor, també es negarà a regenerar-se. Alhora, s’enllaçarà amb l’últim serial que va tenir el Primer Doctor anomenat “The Tenth Planet” i comptarà amb la participació de Mark Gatiss. Toby Withouse, guionista també recurrent al llarg de la sèrie, també se l’ha vist en el mateix tràiler. Podrem veure l’Steven Moffat fent algun cameo en el seu últim capítol com a showrunner?
  • Un cop acabada la part d’informació sobre l’especial de Nadal, el panell s’ha centrat en els actors parlant de la seva experiència dins la sèrie, i, sobretot, en acomiadar la gran participació de Peter Capaldi com a Doctor. El mateix actor ha tingut paraules per cada actor i el mateix equip de la sèrie. Ha reconegut que ha sigut un gran paper, una feina genial i li ha encantat conèixer tots els fans de Doctor Who. També ha revelat que ja ha parlat amb Jodie Whittaker i que està molt il·lusionat pel que vindrà i pel canvi que la sèrie farà a partir d’ara. Només ha tingut paraules positives per l’actriu que prendrà el relleu de la sèrie a partir de l’especial de Nadal. Entre altres comentaris, destaquem a Michelle Gomez que ha comentat que és difícil mirar els grans ulls blaus de Capaldi i no voler ser el seu amic.
  • Finalment, s’ha iniciat el torn de preguntes, les quals, s’han centrat en Peter Capaldi. En elles, els fans només han tingut paraules d’agraïment per a l’actor i pel mateix Moffat. S’ha revelat, que l’escena preferida de l’actor és de quan practica una clau d’Aikido Venusià (tècnica de lluita pròpia del Tercer Doctor). El més difícil de la sèrie per Capaldi ha sigut decidir deixar-lo, i com a comentari graciós, ha reconegut que és difícil lluitar contra monstres que en la realitat no es veuen, ja que són afegits per efectes especials i CGI.

Per acabar us portem el tràiler de l’especial mostrat durant la Comic Con amb subtítols en català:

2 thoughts on “Doctor Who: Comic Con San Diego 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *