Doctor Who en Català

Sobre Doctor Who

Benvinguts a la pàgina web Doctor Who en Català! Com ja sabeu Doctor Who és una sèrie britànica produïda per la BBC que va emetre el seu primer capítol l’any 1963. El 1989, la producció es va aturar fins al 1996, quan es va emetre una pel·lícula protagonitzada per Paul McGann donant vida al Vuitè Doctor. No obstant això, no va ser fins al 2005 que la sèrie va començar a emetre’s de nou, i així segueix fent fins avui dia.

El programa segueix les aventures d’un viatger del temps alienígena conegut com “el Doctor”, que viatja en la seva nau espacial i temporal, la TARDIS, que per fora sembla una petita cabina de policia però per dins és molt més gran. Amb els seus companys, explora el temps i l’espai, resolent problemes i arreglant injustícies.

Sobre aquesta web

L’objectiu principal d’aquest lloc és la difusió i el debat sobre Doctor Who. Que el nom no us enganyi: les notícies, discussions, etc. seran en català, però això no les limita a només contingut doblat en català. En altres paraules, i esperem no sonar massa ambiciosos, ens podríem definir com la comunitat en línia de Whovians de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *