Fes una ullada al nou interior de la TARDIS

La BBC ha publicat una galeria d’imatges del nou interior de la TARDIS, que anirem descobrint durant la Sèrie 11 de Doctor Who i que acompanyarà a la Doctora i els seus amics al llarg dels seus viatges. En aquesta entrada anirem penjant les imatges que es publiquin sobre el nou aspecte de la TARDIS:

El nou disseny de l’interior de la TARDIS, és obra de la col·laboració de Darren Fereday i d’Arwel Wyn Jones. Ells dos van preparar el disseny conceptual també del nou tornavís sónic i de l’interior de la TARDIS que podrem veure en aquesta temporada 11.

Fereday, va comentar al seu twitter a l’agost, com va anar aquesta col·laboració i en el que va descriure la idea de Jones com “boixa”. També reconeixia que había sigut un dels treballs on més havia disfrutat.

Arwell Jones ha treballat en altres projectes relacionats amb Doctor Who, va ser dissenyador de producció de la temporada 2 i 3 del spin-off The Sarah Jane Adventures. Va estar a càrrec de la direcció d’art a la temporada 1 i 2 i durant la temporada 3 de Torchwood va ser Director Supervisor d’Art. En aquesta temporada 11 és l’encarregat del disseny de producció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *