Introduint el Tretzè Doctor

Avui la BBC ha anunciat al món que Jodie Whittaker serà el següent Doctor. Ella serà el Tretzè Doctor, passant a substituir Peter Capaldi, que marxa durant l’especial de Nadal de 2017.

Pots llegir una entrevista a Jodie Whittaker fent clic aquí.

El nou guionista i productor en cap, Chris Chibnall, que pren el relleu a Steven Moffat a la temporada vinent, va ser qui va prendre la decisió de donar-li aquest icònic paper a una dona.

Jodie, coneguda per la sèrie de Chibnall Broadchurch, diu:
Estic més que emocionada de començar aquesta gran aventura amb en Chris i amb tots els Whovians del planeta. És més que un honor interpretar el Doctor. Significa recordar tots els que he sigut, mentre fas un pas endavant per seguir abraçant tot el que el Doctor significa: esperança. No em puc esperar.”

Així és com la Jodie va ser presentada al món com la primera dona a interpretar el Doctor:

Chris Chibnall, futur guionista i productor en cap, diu:
Després de mesos amb llistes, converses, audicions, trucades, i un munt de secrets, estem encantats de poder donar la benvinguda a Jodie Whittaker com a Tretzè Doctor.
Sempre vaig saber que volia un Tretzè Doctor dona, i estem segurs d’haver escollit la millor opció. La seva audició per fer de Doctor simplement ens va deixar de pedra. La Jodie és com una força natural molt buscada, divertida, inspiradora i súper espavilada que ens portarà muntanyes d’enginy, força i escalfor al personatge. El Tretzè Doctor ja arriba.

Peter Capaldi, el Dotzè Doctor, diu:
Qualsevol que hagi vist la feina feta per la Jodie sabrà que és una actriu excepcional amb una gran individualitat i amabilitat. I té, per sobre de tot, el cor per interpretar aquest paper. Serà un gran Doctor.

Matt Strevens, productor executiu, diu:
Estic tan emocionat de saber que la Jodie ha dit que sí a interpretar el paper! Fa molts anys que en sóc fan i sempre he desitjat treballar amb ella. És una actriu amb un ampli ventall d’emocions i amb la capacitat d’adaptar-se a qualsevol rol amb una gran passió i convicció. Només de pensar en el que aportarà al Doctor, em fa estar tan emocionat com un nen per Nadal. Serà molt divertit.

FONT: BBC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *