Jodie Whittaker ja té vestuari

Programme Name: Doctor Who Series 11 – TX: n/a – Episode: n/a (No. n/a) – Picture Shows: The Doctor (JODIE WHITTAKER) – (C) BBC – Photographer: Steve Schofield

La BBC ens ha presentat el vestit que lluirà Jodie Whittaker com a Tretzè Doctor.  Després de l’anunci que Jodie Whittaker tindrà un nou equip de companys per a la seva primera temporada, esperàvem que apareguessin notícies dels primers dies de rodatge i ens preguntàvem quin vestit portaria la nova encarnació del Doctor.

Com a primera encarnació femenina del Doctor, el vestit havia de trencar motlles perquè ha de cercar el seu propi camí, com totes les encarnacions han fet.
El nou vestit ens recorda en alguns detalls a altres encarnacions passades, com les ratlles del jersei que ens recorden la bufanda del Quart Doctor, o els tirants al Segon i l’Onzè. Segur que podeu trobar algunes similituds amb altres vestits d’encarnacions anteriors.

Pel que fa a la fotografia també podem distingir un nou aspecte exterior de la TARDIS, que en aquest cas ens recorda a l’aparença que tenia la TARDIS d’Eccleston, s’ha desprès del logo de “Sant John Ambulance” i el rètol ha canviat a un color fosc (com passava amb la TARDIS dels anys 80).  Podem esperar que l’interior de la TARDIS també tingui un redisseny força vistós.

Jodie Whittaker apareixerà per primera vegada a l’especial de Nadal “Twice Upon a Time” però haurem d’esperar fins a la tardor de 2018 per a veure-la amb aquest vestuari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *