Novetats sobre la Sèrie 11 des de la Comic Con de San Diego 2018

Pòster de la Sèrie 11 amb el lema: l’univers demana ajuda

Aquests dies s’ha celebrat el gran esdeveniment de la “Comic Con de San Diego” on diverses sèries han participat i, amb entrevistes i tràilers, han presentat les novetats de les temporades vinents. Entre elles, hem pogut presenciar la participació de l’equip de Doctor Who. L’any passat, amb Peter Capaldi encarnant el paper del Dotzè Doctor, vam poder veure el primer tràiler de “Twice Upon a Time”, l’especial de Nadal que implicaria la regeneració d’aquest, al Tretzè Doctor. El 16 de juliol de 2017, es va confirmar just després de la Final de Wimbledon, quin actor encarnarà el Senyor del Temps durant la Sèrie 11. Més que actor, actriu! Fa un any es va confirmar que Jodie Whittaker encarnarà el paper de la Doctora, i un any després, durant la Comic Con, hem tingut moltes més novetats:

Es confirma que la Sèrie 11 constarà de 10 episodis més l’especial de Nadal, i el nou format de la temporada no s’acaba aquí. Per primera vegada, la tasca dels guionistes s’ha focalitzat de forma grupal, de manera que cada episodi és més la suma de les aportacions de tot l’equip creatiu que una obra d’autor més o menys controlada pel showrunner, com era acostumat des del rellançament de la sèrie. Així mateix, també hem sabut que hi ha moltes cares noves a l’equip de guionistes.

D’altra banda, s’ha confirmat que no hi haurà un enemic recurrent durant aquesta temporada, i també s’ha tancat la porta al fet que apareguin amenaces del passat; en concret Chibnall ha esmentat als Dàleks, assegurant que no faran acte de presència en aquesta tanda d’episodis, just com va passar a la Sèrie 6.

Malauradament no s’ha confirmat la data d’estrena, però sabent que la temporada comença a l’octubre i que hi haurà un especial de Nadal a part dels episodis regulars, podem estimar que l’estrena es durà a terme a tot estirar el 20 d’octubre, que deixaria tot just tres dies de marge entre el final de temporada i l’especial, amb la qual cosa com a dates més probables queden els dies 6 i 13 d’octubre.

Una altra de les coses que s’han pogut observar durant el panell informatiu de Doctor Who a la Comic Con, és el nou tornavís sònic que durà la Doctora:

Aquells que van veure les filtracions que hi va haver el 25 de juny de 2018 sobre la Sèrie 11, ja havien pogut veure el tornavís nou de la Doctora, a més…

Filtracions de juny de 2018
…d’aquell lloc amb cortines de plàstic que també es pot veure al tràiler i la Doctora amb les ulleres que duia l’Onzè Doctor (Matt Smith) a l’episodi “La dona del Doctor/The Doctor’s Wife”: 

Per finalitzar, us annexem el Teaser i el Tràiler de la Sèrie 11 subtitulats en català pels administradors d’aquest lloc web:

PRIMER TEASER DE LA SÈRIE 11PRIMER TRÀILER DE LA SÈRIE 11

FONTS: Papel Psíquico, compte oficial de Twitter de Doctor Who, Destornillador Sónico i cyberaug.

One thought on “Novetats sobre la Sèrie 11 des de la Comic Con de San Diego 2018

  1. Tot i que a mi m’encanta com l’Steven Moffat marejava la línia del temps, tinc moltes ganes de que arribi l’octubre i veure el nou doctor amb altres aires. Es va filtrar també l’interior de la TARDIS, i impacient de mi, la vaig mirar. Ara penso que m’hagués agradat mes veure com introduïen la nova consola a la sèrie.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *