S’anuncia un nou equip a la TARDIS

D’esquerra a dreta: Yasmin (Mandip Gill), Graham (Bradley Walsh), Tretzè Doctor (Jodie Whittaker) i Ryan (Tosin Cole)

La BBC anuncia un nou equip d’actors que compartiran pantalla a la Sèrie 11 de Doctor Who amb la nova Doctora, Jodie Whittaker.

Els actors britànics Bradley Walsh, Tosin Cole i Mandip Gill s’incorporaran com a nous actors regulars i com a companys de la primera encarnació femenina del Doctor, en una nova era comandada per Chris Chibnall.

Ja existien alguns rumors que situaven Bradley Walsh com a nou company del Doctor i ahir ens ho va confirmar la BBC; l’actor interpretarà a un personatge anomenat Graham. Però no estaran sols, els hi acompanyaran Ryan (Tosin Cole) i una noia jove anomenada Yasmin (Mandip Gill).

A més, es presenta a l’actriu Sharon D. Clarke com un personatge que torna del passat i de la que no s’han donat més detalls.

Sharon D. Clarke, actriu freqüent de la Sèrie 11 de Doctor Who

Si Chris Chibnall (com a nou guionista principal i productor executiu de Doctor Who a partir de la Sèrie 11), ja va prendre una decisió atrevida elegint per primera vegada una actriu per a interpretar el personatge del Doctor, ara ens trobem una nova configuració de tripulants de la TARDIS que no és l’habitual de Doctor-company.  En aquest cas, s’han elegit dos companys i una companya; un grup multicultural i d’edats diverses.

A la presentació, Chris Chibnall ha afirmat: “La nova Doctora necessitarà nous amics. Estem encantats de poder donar la benvinguda a la Mandip, en Tosin i en Bradley a la família de Doctor Who. Són tres dels actors més brillants de Gran Bretanya i estem impacients de veure’ls en noves aventures junt amb el Doctor de Jodie Whittaker. També s’unirà a la sèrie Sharon D. Clarke.

Bradley Walsh es confessa com un gran fan de Doctor Who i recorda veure els episodis de William Hartnell com el Primer Doctor, petrificat darrere el sofà la majoria de vegades. Afirma que està molt emocionat de treballar a Doctor Who en aquesta nova etapa.

Jodie Whittaker opina que és un equip de somni i està molt emocionada de compartir aquesta gran aventura amb Mandip, Tosin i Bradley.

A les seves primeres declaracions, tant Mandip Gill com Tosin Cole, amics de fa temps que han compartit repartiment a la sèrie Hollyoacks, troben molt emocionant treballar junts. Madip afegeix que aquest és un paper que li semblava inabastable i que, durant les primeres setmanes, no es podia creure que l’havia aconseguit. Està emocionada perquè és una feina molt diferent de la dels seus anteriors treballs. Els dos actors són feliços de formar part de la gran família que és Doctor Who.

A més, s’ha confirmat per part de la BBC que el format de la temporada canviarà; allargaran cada episodi fins als 50 minuts però n’escurçaran el nombre a 10, en lloc dels 13 habituals. La Sèrie 11 de Doctor Who començarà a enregistrar-se en les pròximes setmanes i s’espera la seva estrena per la tardor de 2018.

Què us semblen aquests nous companys per la Jodie Whittaker i el seu Tretzè Doctor?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *